Autor: Gordana Ćosić (gocacosic@021.rs)

Novi Sad
31.08.2016.
14:16 > 14:46
Prvog septembra počinje nastava u svim novosadskim osnovnim i srednjim školama, sem u "Prvoj vojvođanskoj brigadi" na Novom naselju gde je zbog radova početak školske godine pomeren za ponedeljak.
  • Uplaseni roditelji

    31.08.2016 21:04
    Grbavica
    Skinite fasisticke navijacke uredjene grafite sa skolskog dvorista na grbavici /sve sa popajem i dizni jinacima/ i utvrdite istragom ko je odobrio ili ko nije sprecio ili ko nije poduzeo potrebne mere da se to zlo ukloni
  • dzungla

    31.08.2016 17:31
    "..roditelji ključni za bezbednost dece"

    U normalnim drzavama da , u ovoj divljini to ne vredi.
  • ex chapman

    31.08.2016 15:32
    bezbednost?
    ovo je zastrašujuće. zapanjujuće... i otrežnjujuće. roditelji, naučite svoju decu da se brane od nasilja! dr ćorović bi mogla da napiše priručnik kako to deca da se čuvaju od nasilja. da ne odlaze u školu gde ih neminovno čeka susret sa nasilnicima? ili da sva deca treniraju borilačke veštine? ili da nose oružje u školu? a svako zna da je NAPAD NAJBOLJA ODBRANA! bravo, samo napred. izgradite generaciju primitivnih životinja. ionako nam se genetski materijal i sveo na to. decenijski odliv najboljih ljudi u inostranstvo i priliv ološa iz inostranstva! a škole umesto obrazovanja i vaspitanja postaju poligon za borbu. tako pripremamo decu za realan život koji ih čeka ako ostanu u srbiji - gola borba za opstanak, od danas do sutra, bez perspektive, bez kreativnosti, bez produktivnosti, bez kulture i duhovnosti!
  • Ne slažem se

    31.08.2016 15:07
    Kako mogu roditelji biti ključni, ako predaš dete u pkolu za koju plaćaš dodatnu bezbednost i koja ima kamere, au školi ti dete opljačkaju, a škola nema pojma kako se to desilo?
    Naravno, pričinjena šteta ne bude mala.
    Da ne idemo u mogućnost povređivanja deteta.
    Lično iskustvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna